Werving en Selectie

Door de krapte op de arbeidsmarkt wordt creativiteit gevraagd in het werving- en selectieproces.

PROV is dé vinder en verbinder voor professionals en organisaties. Dit wordt bereikt door het talent te vinden en te verbinden aan de organisatie door middel van werving en selectie.

Te vaak worden er verkeerde matches gemaakt, dit kost tijd, energie en geld. Door de werving en selectie vanuit een ander perspectief te zien en breder aan te pakken minimaliseren we de kans op mismatches. Met meer dan tien jaar ervaring in deze branche, gelooft PROV erin de kracht van de persoon te verbinden aan de kracht van de organisatie en deze te bundelen.

Het doel van PROV is om mens en organisatie toekomstbestendig te verbinden. Mensen in de organisatie te laten werken die werkgeluk ervaren, bevlogen en productiever zijn én op de juiste plek zitten. Dit brengt ook een positief resultaat teweeg voor de organisatie.

In de wervingsfase worden aspecten zoals organisatie, team, persoon, rol, kanalen, doelgroep, en wervingstekst besproken en neergezet. In de selectiefase worden deze aspecten en de kandidaten nogmaals onder de loep genomen. Interviews, assessments of rollenspellen kunnen als extra selectietool ingezet worden.

Kom in actie en neem contact op met PROV.

 

Inschrijven

Reden
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 150 MB.
    bijvoorbeeld vacaturetekst of CV
    Ik ga akkoord met de privacyverklaring(Vereist)
    Afspraak maken