Vacatures

Office Manager

Standplaats: Houten

Uren per week: 20 tot 24, in onderling overleg af te stemmen

Salaris: € 2.500 – € 3.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week

Contractvorm: Direct een contract bij de organisatie

 

Proactief, nauwkeurig, administratief, regelen, overzichtelijk, aanpakken & organiseren!

Passen deze termen bij jou? Dan zou Office Manager dé baan voor je kunnen zijn.

In deze rol zorg jij dat op kantoor alles op rolletjes verloopt, de operationele taken zijn geregeld door jou en je bent een ondersteuner voor het totale team, zodat projecten zorgvuldig opgevolgd zullen worden.

Je takenpakket is veelzijdig en onderstaand lijstje is een opsomming van taken die we je graag zouden zien doen, maar uiteraard mag je deze taken ook uitbreiden of projecten mee gaan oppakken op termijn – want onze business is zeer interessant en je zou hierin kunnen meegroeien!

 

Jouw werkzaamheden

  • Het verwerken van de aanvragen voor offertes in het CRM systeem en het opstellen van concept-offertes in samenwerking met de commercieel directeur of projectmanager;
  • Nieuwe opdrachten verwerken in het computersysteem;
  • Het nachecken van opdrachtbonnen en nagaan van de planning;
  • Het opstellen van verkoopfacturen en zorgen dat te late facturen betaald zullen worden door de opdrachtgevers
  • Ondersteunen bij werkzaamheden van collega’s op het gebied van verduurzamingsprojecten, zoals het verwerken van bezoekverslagen en controleren van projectgegevens;
  • Het ontvangen van bezoekers;
  • Het coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden, het afval, de boodschappen, de kantoorbenodigdheden en het onderhoud van het pand;
  • Zorgen dat nieuwe medewerkers voorzien zijn van een nieuwe werkplek met laptop of PC en telefoon en dit administratief vastleggen;
  • Het organiseren van de maandelijkse borrel, strategiedagen, beurzen en boeken van locaties.

 

Wat zijn jouw talenten?

Eigenlijk staat bovenin al een lijstje met termen genoemd die jou typeren en we vinden het belangrijk dat je energie krijgt van de werkzaamheden die hierboven vermeld staan.

Verder is het fijn als je goed overweg kan met computers én met mensen. Dat je werk ziet liggen en je collega’s kan ondersteunen met allerlei werkzaamheden. Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau, werkervaring mag – maar dit hoeft niet. Kortom, een hele afwisselende rol binnen een ontzettend leuk team.

 

Jouw nieuwe werkgever

Je komt te werken in een vlot, enthousiast, ambitieus, jong en dynamisch team van mensen. Mensen die elkaar vinden in de samenwerking, waar er gekeken wordt naar jouw talenten en ambities, waar je je verhaal kwijt kan en waar hard wordt gewerkt aan de meest gave projecten – namelijk het verzorgen van certificeringen of de controle daarop voor verduurzamingsprojecten binnen het vastgoed.

 

Jouw sollicitatie

Ben je enthousiaste geworden? Dan mag je jouw cv sturen naar info@prov.nl t.a.v. Chantal Sassen of je kan via de website solliciteren.

Als je vragen hebt dan kun je ook bellen naar: 06-82.079.432

Solliciteren

DD dash MM dash JJJJ
Geslacht
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Afspraak maken